Fordelen ved at bruge en restaurationsmægler

En restaurationsmægler er en person, som hjælper ved køb, salg, udlejning og leje af lokaler i restaurationsbranchen. Hvis du skulle købe et hus eller en lejlighed, ville du sikkert gøre brug af en ejendomsmægler og andre professionelle, for at sikre dig, at alting går glat. Et privat køb af et hus er ofte simplere end salg af en forretning såsom en restaurant, derfor er det her ekstra vigtigt, at have fat i en rigtig god mægler. Hos Dansk Ejendoms-Center har vi stor erfaring med køb og salg af forretningslokaler, og vi hjælper med mange aspekter af at overtage en café eller restaurant. Du kan både se vores tilbud her på hjemmesiden eller kontakte os for at høre mere.
Den perfekte beliggenhed

For mange, er beliggenheden en af de absolut vigtigste aspekter ved at købe et lokale. Den rigtige beliggenhed tiltrækker besøgende og gør forretningen synlig for flest mulige fremtidige gæster. Markedet i hovedstadsområdet, hvor de fleste af vores tilbud ligger, er stort og vidt spredt ud, derfor er der god mulighed for at finde et lokale midt i byen, til et lille spisested eller en take-away-restaurant, men der er også mulighed for at komme lidt ud og få et større lokale i eksempelvis Skovlunde eller Ølby. Dit lokale skal selvfølgelig passe til den type restaurant, du gerne vil opstarte, så se også uden for det område, du tror du gerne vil ligge i, måske bliver du overrasket over udsigten fra Amager eller det aktive lokalmiljø i Stenløse. Vi kan ligeledes hjælpe dig med at finde det helt rigtige, hvis vi ved, hvilken type forretning du søger at starte.

Find en dygtig restaurationsmægler hvis du skal købe eller sælge, leje eller udleje. Det vil gøre processen nemmere, du vil have den rette information ved hånden, og du kan undgå komplikationer med den anden part.