Fordelen ved at bruge en restaurationsmægler


En restaurationsmægler er en erhvervsmægler med speciale i restaurationer, der hjælper ved køb, salg, udlejning og leje af lokaler i restaurationsbranchen.

Ved køb eller salg af en privat bolig, ville du sikkert gøre brug af en bolig ejendomsmægler og andre professionelle rådgivere, for at sikre dig en tryg handel. Et privat køb af en bolig er ofte simplere end køb/salg af erhverv og restauration. Det er derfor vigtigt, du har en erfaren erhvervsmægler med speciale i restaurationskøb/salg ved din side.

Hos Dansk Ejendoms-Center har vi mange års erfaring med køb og salg af restaurationer, og hjælper med de mange aspekter, der er forbundet med at overtage eller afhænde en restauration. Du er velkommen til at kontakte os til en uforpligtende samtale om dit specifikke behov.

For mange er beliggenheden en af de absolut vigtigste aspekter ved at købe en restauration. Det er ikke uden betydning, hvor du vælger at etablere din restaurant, cafe/bar, take-away og natklub, eller hvor dit hotel er beliggende. Din placering kan være afgørende for din succes og fremdrift.

Dansk Ejendoms Center er en erfaren og veletableret erhvervsmægler virksomhed. Vi har med over 43 år i branchen opbygget stor viden om erhverv og restaurationshandel, heraf betydningen af beliggenhed og koncept. Vores kundekartotek er stort, og vi benytter det til at etablere handelsmuligheder mellem rette køber og sælger. Vores fornemste opgave er at mægle mellem parterne og sørge for en god og tryg handel, samt at varetage de mange opgaver, der er forbundet med en erhvervshandel.