Find det perfekte lokale til din restaurant


Restaurationsbranchen er i vækst, så hvis du går med en drøm om at blive restauratør er tiden gunstig. Restaurationsbranchen er, som bekendt, hårdt arbejde, den tager tid og det koster penge at etablere sig. Der er forskellige muligheder for opstart af en restaurationsvirksomhed og til finansieringen af denne. Dansk Ejendoms Center har den nødvendige viden og erfaring til at vejlede dig i dine overvejelser.

Restaurant fra bunden

Drømmer du om at etablere din egen restauration fra bunden af, hjælper vi dig med at finde rette lokale og lokation. Vi vejleder dig ligeså i opstart af restaurationsvirksomhed hvis du er ny i branchen eller første gangs køber. Som din mægler sætter vi en ære i at få dig godt fra start og har interesse i din succes og fremdrift, også efterfølgende.

Overtag en virksomhed

Den rigtige virksomhed kommer måske med et færdigt koncept og navn. Hos Dansk Ejendoms-Center har vi også mange af denne type restaurationer/erhverv, som kunne være interessante for en ny restauratør eller hotelejer. Som oftest vil køber i disse handler, overtage en solid kundekreds og et velfungerende koncept. Dansk Ejendoms Center vejleder dig i de forskellige muligheder for overtagelse af en allerede eksisterende virksomhed eller selskab.

Kontakt os venligst, hvis du ønsker en uforpligtigende samtale om dine muligheder.