Restaurationsmægler

Dansk Ejendoms-Center ApS er din restaurationsmægler.
Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe med at finde dine nye lokaler.

Kontakt os Se salgsliste

Restaurationsmægler med lokaler landet over

Dansk Ejendoms-Center ApS er en professionel erhvervs- og restaurationsmægler, som hjælper dig ved køb, salg, leje eller udlejning inden for erhverv og restaurationsbranchen. Vi varetager erhvervs opgaver på hele Sjælland.

Har du brug for at finde erhvervs lokaler til en restauration eller lejemål til din forretning? Eller du gerne vil sælge eller udleje? Så er det restaurationsmægler Dansk Ejendoms-Center, du skal kontakte. Vi kan vejlede dig og besvare dine eventuelle spørgsmål. Du er også meget velkommen til at sende os en mail, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Hos Dansk Ejendoms-Center har vi mange års erfaring inden for branchen. Vi har derfor et stort kundekartotek og et godt renommé.

Om Dansk Ejendoms-Center – Din restaurationsmægler

Hos Dansk Ejendoms-Center udlejer vi også erhvervs lokaler i forskellige dele af København og på Sjælland.

Som erhvervs- og restaurationsmægler ved vi, at det kan være yderst svært at finde den rette beliggenhed til din virksomhed eller restauration. Der findes mange muligheder, og det er ikke altid overskueligt at finde rette lokale og lokation, og overskue den eventuelle lejekontrakt.

Som erfaren erhvervs- og restaurationsmægler kan vi hjælpe dig med vores erfarne og professionelle viden. Vi har et stort udvalg af erhvervs- og restaurationslokaler og et bredt kendskab til markedet. Det mener vi giver det bedste udgangspunkt for et samarbejde, hvor vi varetager dine interesser.

Kontakt os

Hos Dansk Ejendoms-Center får du en professionel og erfaren erhvervs-og restaurationsmægler, som kan hjælpe dig med køb, salg, leje eller udlejning inden for erhverv- og restaurationsbranchen. Vi er beliggende i København på Peter Bangs vej 121, 2000 Frederiksberg i København.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, er interesseret i et indledende møde med os, eller gerne vil have uddybet informationer på et erhvervs lokale. Vi besvarer gerne alle de spørgsmål du måtte have, og vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan give dig vores bedste service.

Kontakt os på tlf. 35 37 28 22 eller via info@de-c.dk. Du er også velkommen til at skrive til os via kontaktformularen her på siden.

Cafe & Restaurant

Læs mere

Bar & Bodega

Læs mere

Hotel

Læs mere

Fast ejendom

Læs mere
Skriv til os

Ring til os