Restaurationsmægler

Restaurationsmægler med lokaler landet over

Dansk Ejendoms-Center ApS er en professionel restaurationsmægler, som hjælper dig ved køb, salg, leje eller udlejning inden for restaurationsbranchen. Vi har lokaler i København, men kan også hjælpe dig med salg/køb eller leje/udlejning i andre dele af landet som for eksempel Rødovre, Skovlunde, Ølby og Stenløse.

Har du brug for at finde lokaler til eksempelvis en restaurant, bar eller lejemål til din forretning? Eller du gerne vil sælge eller udleje? Så er det restaurationsmægleren Dansk Ejendoms-Center, du skal kontakte. Vi hjælper dig godt i gang. Vi står klar ved telefonen til at besvare dine spørgsmål. Du er også meget velkommen til at sende os en mail, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Hos Dansk Ejendoms-Center har vi mange års erfaring inden for branchen. Så hvis du har brug for at leje, udleje, købe eller sælge et lokale, er vi den rette restaurationsmægler at kontakte.

Om Dansk Ejendoms-Center – vi er din restaurationsmægler i København

Hos Dansk Ejendoms-Center udlejer vi lokaler i forskellige dele af København, som Frederiksberg og Amager, men også andre dele af Storkøbenhavn. Vi kan for eksempel hjælpe dig med at finde en center pub, en take away forretning, en cafe, en restaurant, en bodega eller centralt beliggende lokaler til din forretning.

Som restaurationsmægler ved vi, at det kan være yderst svært at finde den rette beliggenhed til sin cafe eller restaurant. Der findes mange muligheder, og det er ikke altid overskueligt at finde det lokale og den lokation, der passer bedst til ens behov. Som erfaren restaurationsmægler kan vi hjælpe dig med at finde det rette sted for dig. Vi har et stort udvalg af restaurationslokaler og et bredt kendskab til markedet. Det mener vi giver det bedste udgangspunkt for et samarbejde, hvor vi varetager dine interesser.

Kontakt os

Hos Dansk Ejendoms-Center får du en professionel og erfaren restaurationsmægler, som kan hjælpe dig med køb, salg, leje eller udlejning inden for restaurationsbranchen. Vi er beliggende i København på Åboulevard 31, 1960 Frederiksberg C.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, er interesseret i et indledende møde med os, eller gerne vil have uddybet informationer på et lokale. Vi besvarer gerne alle de spørgsmål du måtte have, og vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan give dig vores bedste service.

Andre arbejdsområder

 

Restaurationsmægler