Cafe til salg i København

Dansk Ejendoms-Center ApS tilbyder et stort udvalg af cafeer til salg i København. Kontakt os og få et uforpligtende møde om hvordan vi bedst kan hjælpe dig og dine drømme.

Kontakt os Se salgsliste

Udlejning & salg af cafe i København

Hos Dansk Ejendoms-Center finder du et udvalg af cafeer til salg i København og Omegn. Vi har speciale indenfor cafesalg og -vurdering og har flere års erfaring med både salg og udlejning af restauranter og cafeer på hele Sjælland.
Vi tilbyder dig at finde de mest egnede lokaler cafedrift, både lokaler til leje og salg.

Er din drøm at drive dig egen cafe? Se vores udvalg af cafe til salg herunder og kontakt Dansk Ejendoms-Center, for et uforpligtende møde omkring din fremtidige cafe.

Stort udvalg af cafeer til salg i København

På vores salgsliste, kan du løbende følge med når vi tilføjer nye cafeer til salg i København. Vi får hele tiden nye sager til salg, leje og afståelse, heriblandt restauranter og caféer, alle i forskellige prisgrupper og forskellige beliggenheder.

Finder du ikke den cafe til salg, som matcher dine behov og ønsker, så kan du tilmelde dig vores køberkartotek. På den måde kan du få besked, når vi får emner til salg eller leje, der passer til dig og dine ønsker.
Nederst på siden, kan du finde et udvalg af vores forskellige cafeer, restauranter, barer og andet til salg.

Ta’ kontakt  & få et møde om cafe til salg i København

Overvejer du at sælge, udleje eller bortforpagte din cafe i København eller omegn , så kan vi finde købere, lejere eller forpagtere. Vi har et stort køberkartotek, hvorfor vi altid kan finde frem til en eller flere, der er interesserede i netop din forretning.
Ønsker du at afstå din cafe med størst diskretion, kan vi også håndtere dette, vi tilbyder fuld fortrolighed og professionel håndtering.

Kontakt Dansk Ejendoms-Center i dag og hør mere om vores cafeer til salg.

Ring i alle hverdage mellem 9.00 og 17.00 på tlf.: 35 37 28 22 eller skriv til mail: kontakt@de-c.dk.

Vi er beliggende på Frederiksberg i København.

 

 

Cafe & Restaurant

Læs mere

Bar & Bodega

Læs mere

Hotel

Læs mere

Fast ejendom

Læs mere
Skriv til os

Ring til os