Cafe til Salg København & Omegn

Kontakt os her

Har du en Cafe til salg i København – eller til udlejning?

Hos Dansk Ejendoms-Center har vi speciale indenfor cafesalg og -vurdering og flere års erfaring med både salg og udlejning af restauranter og cafeer. Vi tilbyder dig at finde de mest egnede lokaler til restaurant- og cafedrift, både lokaler til leje og salg.

Cafe til salg i København – Til dine ønsker og behov

Følg med på vores hjemmeside, vi får hele tiden nye sager til salg, leje og afståelse, heriblandt restauranter og caféer, alle i forskellige prisgrupper og forskellige beliggenheder. Finder du ikke den cafe, som matcher dine behov og ønsker, så tilmeld dig vores køberkartotek. Så får du besked, når vi får emner til salg eller leje, der passer til dig og dine ønsker.

Tag kontakt og få et uforpligtende møde med os

Overvejer du at sælge, udleje eller bortforpagte din cafe, så kan vi finde købere, lejere eller forpagtere. Vi har et stort køberkartotek, hvorfor vi stort set altid kan finde frem til en eller flere, der er interesserede i netop din forretning. Ønsker du at afstå din cafe med størst diskretion, kan vi også håndtere dette, vi tilbyder fuld fortrolighed og professionel håndtering.

Ring i alle hverdage mellem 9.00 og 17.00 på tlf.: 35 37 28 22 eller skriv til mail: kontakt@de-c.dk.

Vi er beliggende på Frederiksberg i København

Andre arbejdsområder

 

cafe til salg københavn

Skriv til os

Ring til os