Salg af bar

Kontakt din restaurationsmægler for salg af bar

Dansk Ejendoms-Center ApS er en restaurationsmægler, som hjælper dig, hvis du har brug for hjælp til salg af bar. Vi har mange års erfaring inden for køb, salg, leje og udlejning inden for restaurationsbranchen. Vi kan derfor hjælpe dig til et hurtigt salg af din bar. Vi står for både salg, køb, udlejning eller leje af lokaler i København, men vi har også lokaler i andre dele af landet såsom Rungsted, Liseleje, Frederiksværk eller Brønshøj.

Så ønsker du for eksempel salg af bar? Eller du gerne vil leje lokaler til en restaurant? Så kan vi hjælpe dig hurtigt og sikkert igennem. Du er meget velkommen til at ringe til os for en uforpligtende samtale, hvis du har spørgsmål eller ønsker en uddybning af vores services.

Om Dansk Ejendoms-Center ApS

Dansk Ejendoms-Center ApS kan hjælpe dig til salg af lokaler, som eksempelvis en bar, en cafe eller en restaurant. Men vi kan også hjælpe dig, hvis du ønsker at købe eller leje. Gennem os kan du finde lokaler i store dele af København, og vi har også lokaler i mange andre byer på Sjælland.

Indgår du i et samarbejde med os i forbindelse med salg af bar, vil vi garantere dig et forløb, hvor vi gennem åben dialog finder en løsning, der er positiv for os begge. Vi har stor erfaring med at sælge lokaler inden for bar- og restaurationsbranchen. Vi vil meget gerne hjælpe dig også.

Vi vil hos Dansk Ejendoms-Center tilbyde dig et uforpligtende møde, så du kan høre mere om, hvordan vi eventuelt kan hjælpe dig med dit salg inden for restaurationsbranchen. Vi tager os gerne tid til en samtale med dig om dine ønsker og behov, og give dig en grundig indsigt i dine muligheder. Alt hvad du skal gøre er at kontakte os pr. mail eller telefon, og så kan vi i ro og mag tage en snak om din situation.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til salg af din bar, restaurant eller erhvervslokaler. Eller hvis du gerne vil leje eller købe lokaler til forskellige formål. Vi er beliggende i København. Kontakt os for en uforpligtende snak, og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan ringe til os eller sende os en email med spørgsmål eller forespørgsler, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Andre arbejdsområder