Salg af bar

Kontakt os her

Kontakt din restaurationsmægler for salg af bar

Dansk Ejendoms-Center ApS er en erhvervs-og restaurationsmægler, som hjælper dig, hvis du har brug for hjælp til salg af bar. Vi har mange års erfaring inden for køb, salg, leje og udlejning inden for restaurationsbranchen. Vi kan derfor hjælpe dig til et hurtigt salg af din bar. Vi står for både salg, køb, udlejning eller leje af lokaler i København, men vi har også lokaler på resten af Sjælland.

Ønsker du for salg af bar? Eller du gerne vil leje lokaler til en restaurant? Vi kan vi hjælpe og vejlede dig professionelt og trygt igennem. Du er meget velkommen til at ringe til os for en uforpligtende samtale, hvis du har spørgsmål eller ønsker en uddybning af vores services.

Om Dansk Ejendoms-Center ApS

Dansk Ejendoms-Center ApS kan hjælpe dig til salg og udlejning af lokaler. Men vi kan også hjælpe dig, hvis du ønsker at købe/sælge eller leje. Gennem os kan du finde lokationer i København og på resten af Sjælland.

Indgår du i et samarbejde med os i forbindelse med køb, salg eller udlejning, garantere dig et professionelt forløb, hvor vi gennem åben dialog finder rette løsning for dig. Vi har stor erfaring med at handel og udlejning inden for erhverv og restaurationsbranchen. Vi vil meget gerne hjælpe dig også.

Vi vil hos Dansk Ejendoms-Center tilbyde dig et uforpligtende møde, så du kan høre mere om, hvordan vi eventuelt kan hjælpe dig med køb/salg, leje eller udlejning. Vi tager os gerne tid til en samtale med dig om dine ønsker og behov, og give dig en grundig indsigt i dine muligheder. Du kan kontakte os pr. mail eller telefon, og så kan have en uforpligtigende samtale om din situation.

Kontakt os

Dansk Ejendomscenter.

Peter Bangsvej 121, 2000 Frederiksberg

www.de-c.dk. Kontakt: 35 37 28 22

Vi ser frem til at høre fra dig.

Andre arbejdsområder

 

Skriv til os

Ring til os