Værtshus & bar til salg

Hos Dansk Ejendoms-Center finder du et stort udvalg af værtshuse og barer til salg. Kontakt os og få et uforpligtende møde, hvor du kan høre mere om hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Kontakt os Se salgsliste

Stort udvalg af bar & værtshus til salg i København

Dansk Ejendoms-Center ApS er din erhvervs-og restaurationsmægler, som hjælper, når du har brug for hjælp til køb eller salg af bar, værtshus og bodega. Vi har mange års erfaring inden for køb, salg, leje og udlejning inden for restaurationsbranchen. Vi kan derfor hjælpe dig til et hurtigt salg af din bar. Vi står for både salg, køb, udlejning eller leje af lokaler i København, men vi har også lokaler på resten af Sjælland.

Ønsker du for salg af bar? Eller du gerne vil leje lokaler til en restaurant? Vi kan vi hjælpe og vejlede dig professionelt og trygt igennem. Du er meget velkommen til at ringe til os for en uforpligtende samtale, hvis du har spørgsmål eller ønsker en uddybning af vores services.

DE-C er din mægler af bodega, værtshuse & bar

Dansk Ejendoms-Center ApS kan hjælpe dig med udlejning og salg af værtshus, bar og andre lokaler. Vi kan også hjælpe dig, hvis du ønsker at købe eller leje erhverv. Gennem os kan du finde lokationer i København og på resten af Sjælland.

Indgår du i et samarbejde med os, i forbindelse med køb, salg eller udlejning, garanterer vi dig et professionelt forløb, hvor vi gennem åben dialog finder den rette løsning til dig. Vi har stor erfaring med at handel og udlejning inden for erhverv og restaurationsbranchen. Vi vil også meget gerne hjælpe dig med at finde den rette bar eller værtshus til salg.

Hos Dansk Ejendoms-Center tilbyde vi gerne et uforpligtende møde, så du kan høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med køb, salg, leje eller udlejning. Vi tager os tid til en samtale om dine ønsker og behov, og give dig en grundig indsigt i dine muligheder. Du kan kontakte os pr. mail eller telefon eller via kontaktformularen nederst på siden.

Kontakt os

Dansk Ejendoms-Center ApS.

Peter Bangsvej 121, 2000 Frederiksberg

www.de-c.dk. Kontakt: 35 37 28 22

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Cafe & Restaurant

Læs mere

Bar & Bodega

Læs mere

Hotel

Læs mere

Fast ejendom

Læs mere
Skriv til os

Ring til os