Restaurant til salg København & Omegn

Kontakt os her

Restaurant til salg København & Omegn

Leder du efter en restaurant til salg i København?

Søger du efter en bar, cafe eller restaurant eller andet erhverv til salg i København?

Vil du gerne have hjælp til at finde det helt rigtige sted? Så kan din restaurationsmægler hos Dansk Ejendoms-Center hjælpe dig. Vi har restauranter til salg og udlejning i København og stort set på hele Sjælland. Vi hjælper også ved køb og leje af lokaler til brug inden for erhverv og restaurationsbranchen. Vi betragter det som vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med at finde den
løsning, der passer bedst til dine behov og ønsker i vores store udvalg af restaurationer, der er sat til salg.

Har du en restaurant i København, som du gerne vil sætte til salg, står vi hos Dansk Ejendoms-Center også til din rådighed.

Tag et uforpligtende møde med os – når du skal sætte din restaurant til salg i København

Hos Dansk Ejendoms-Center tager vi gerne et uforpligtende møde med dig, hvis du ønsker at høre mere om vores service, og hvordan vi kan formidle et salg for dig.

Ved et indledende møde sikre vi os, at du får et godt indblik i, hvem vi er og hvordan et eventuelt salg af din restauration ville forløbe. Du kan dermed bedre vurdere, om du ønsker at bruge os som din erhverv-og restaurationsmægler. Vi har et bredt udvalg af restaurationer til salg. En af dem, kan være din nye lokation til din restaurant.

På et indledende møde kan vi vise dig dine mange muligheder. Ud fra din beskrivelse af netop dine ønsker og behov kan vi hjælpe dig til at finde det helt rigtige lokale med en god beliggenhed. Vi kan hjælpe med erhvervs lokaler til brug inden for restaurationsbranchen i København og på resten af Sjælland. Vi kan også hjælpe dig til at finde den helt rigtige cafe/bar eller restaurant til salg i København eller andre dele af landet. Vi kan også hjælpe dig, med at finde rette køber til din restauration, erhvervs lokale eller investerings ejendom.

Kontakt os

Har du en restaurant eller erhvervs lokale til salg i København? Leder du efter en ny restauration? Så står vi hos Dansk Ejendoms-Center klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Andre arbejdsområder

 

 

Restaurant til salg København

Skriv til os

Ring til os