Restaurant til salg

Leder du efter en restaurant til salg i København?

Søger du efter en bar, cafe eller restaurant til salg i København? Vil du gerne vil have hjælp til at finde det helt rigtige sted? Så kan din restaurationsmægler hos Dansk Ejendoms-Center hjælpe dig. Vi har restauranter til salg og udlejning i København og i stort set  resten af landet. Vi hjælper også ved køb og leje af lokaler til brug inden for restaurationsbranchen. Vores opgave består i at hjælpe dig med at finde den løsning, der passer bedst til dine behov og ønsker i vores store udvalg af restauranter, der er sat til salg.

Har du en restaurant i København, som du gerne vil sætte til salg, står vi hos Dansk Ejendoms-Center også gerne til rådighed.

Tag et uforpligtende møde med os – når du skal sætte din restaurant til salg i København

Hos Dansk Ejendoms-Center tager vi gerne et uforpligtende møde med dig, hvis du ønsker at høre mere om vores service, og hvordan vi kan hjælpe dig. Gennem en god dialog på et indledende møde kan vi sikre, at du får et godt indblik i, hvem vi er. Du kan dermed bedre vurdere, om du ønsker at bruge os som din restaurationsmægler. Vi har et bredt udvalg af restauranter til salg. En af dem, kan være din nye lokation til din restaurant.

På et indledende møde kan vi vise dig dine mange muligheder. Ud fra din beskrivelse af netop dine ønsker og behov kan vi hjælpe dig til at finde det helt rigtige lokale med en god beliggenhed. Vi kan hjælpe med lokaler til brug inden for restaurationsbranchen i København og i områder som for eksempel Rødovre, Skovlunde, Ølby, Stenløse, Rungsted, Liseleje, Frederiksværk og Brønshøj. Vi kan hjælpe dig til at finde den helt rigtige cafe eller restaurant til salg i København eller andre dele af landet, og vi kan også hjælpe dig, hvis du leder efter købere eller lejere til dine lokaler.

Kontakt os

Har du en restaurant til salg i København? Leder du efter en ny restaurant, som du kan købe? Så står vi hos Dansk Ejendoms-Center klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Andre arbejdsområder

 

Restaurant til salg København