Restaurant til salg i København

Leder du efter en restaurant til salg i København?
Dansk Ejendoms-Center ApS tilbyder et stort udvalg af restauranter til salg i København og omegn. Kontakt os og få et uforpligtende møde.

Kontakt os Se salgsliste

Leder du efter en restaurant til salg i København?

Søger du efter en restaurant til salg i København? Hos Dansk Ejendoms-Center, har vi en lang række restauranter, cafeer, barer og mere til salg på hele Sjælland.

Vil du gerne have hjælp til at finde det helt rigtige sted? Så kan din restaurationsmægler hos Dansk Ejendoms-Center hjælpe dig. Vi har restauranter til salg og udlejning i København og resten af Sjælland. Vi hjælper også ved køb og leje af lokaler til brug inden for erhverv og restaurationsbranchen. Vi betragter det som vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med at finde den
løsning, der passer bedst til dine behov og ønsker.

Har du en restaurant i København, som du gerne vil sætte til salg, står vi hos Dansk Ejendoms-Center også til din rådighed. Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Tag et møde med os når du sætter din restaurant til salg i København

Hos Dansk Ejendoms-Center tager vi gerne et uforpligtende møde med dig, hvis du ønsker at høre mere om vores service, og hvordan vi kan formidle et salg for dig.

Ved et indledende møde sikre vi os, at du får et godt indblik i, hvem vi er og hvordan et eventuelt salg af din restaurant ville forløbe. Du kan dermed bedre vurdere, om du ønsker at bruge os som din erhverv-og restaurationsmægler. Vi har et bredt udvalg af restaurationer til salg; en af dem, kan være den nye lokation til din restaurant.

På et indledende møde kan vi vise dig dine mange muligheder. Ud fra din beskrivelse af ønsker og behov, kan vi hjælpe dig til at finde det helt rigtige lokale, med en god beliggenhed. Vi kan hjælpe med erhvervs lokaler til brug inden for restaurationsbranchen i København og på resten af Sjælland. Så hvad end du ønsker den helt rigtige cafe, bar eller restaurant i København, står vi klar til at hjælpe.

Vi kan også hjælpe dig, med at finde rette køber til din restauration, erhvervs lokale eller investerings ejendom.

Kontakt os

Har du en restaurant eller erhvervs lokale til salg i København? Eller leder du efter en restaurant til salg i København? Så står vi hos Dansk Ejendoms-Center klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Kontakt os på tlf. 35 37 28 22 eller via info@de-c.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

 

Cafe & Restaurant

Læs mere

Bar & Bodega

Læs mere

Hotel

Læs mere

Fast ejendom

Læs mere
Skriv til os

Ring til os