Køb af restaurant i København

Kontakt Dansk Ejendoms-Center ved køb af restaurant i København. Kontakt os og få et uforpligtende møde om hvordan vi bedst kan hjælpe dig med køb af restaurant.

Kontakt os Se salgsliste

Overvejer du køb af restaurant i København eller resten af Sjælland?

Din mægler hos Dansk Ejendoms-Center står klar til at hjælpe dig når du ønsker køb af restaurant i København. Hvis du drømmer om at drive din egen restaurant, har vi et stort udvalg af lokaler.

Vi formidler salg og køb af restaurant, take-away, catering og meget mere. Du er altid velkommen til at booke et uforpligtende møde hos os, og høre mere om dine muligheder for køb af restaurant i København gennem Dansk Ejendoms-Center.

Vi kan også hjælpe, hvis du derimod ønsker at sælge eller udleje lokaler til brug inden for restaurationsbranchen eller andet erhverv. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og kan hjælpe med et professionelt og godt salg.

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om dine ønsker og behov. Vi besvarer gerne dine spørgsmål eller fortæller mere uddybende om vores services.

Rådgivning og vejledning til køb af restaurant i København

Hos Dansk Ejendoms-Center kan du få hjælp ved leje, udlejning, køb eller salg af lokaler i København og resten af Sjælland. Du kan også finde erhvervs lokaler til brug til opstart af din nye virksomhed. Lige meget hvilken type af restaurant du ønsker at købe, har vi udvalgt: pub, take-away, catering og meget mere. Kort sagt, vi kan hjælpe med alle former for erhverv.

Vi ved, at det kan være udfordrende at finde det rette lokale på den rette beliggenhed, når man ønsker at foretage et køb af restauration eller finde et nyt lejemål. Udbuddet er ofte stort, hvilket yderligere kan bidrage til at komplicerer processen.
Hos Dansk Ejendoms-Center vil vi meget gerne tilbyde dig rådgivning og vejledning i forbindelse med et køb eller leje af erhvervs lokaler eller restauration. Vi har mange års erfaring og kan på et indledende møde hjælpe med at afdække de behov og ønsker, du har til din nye lokation for din restauration.

Vi har hjulpet mange af vores kunder gennem årene med et passende køb af restauration, og vi hjælper også gerne dig med at finde rette erhverv og lokation, der imødekommer dine forventninger og ønsker.

Kontakt os

Dansk Ejendoms-Center er beliggende på Peter Bangs vej 121, 2000 Frederiksberg i København.

Du kan kontakte os ved eventuelle spørgsmål pr. telefon 35 37 28 22. Du kan også skrive til os ved at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi hurtigt tilbage til dig eller giver dig et uforpligtende opkald.

 

Cafe & Restaurant

Læs mere

Bar & Bodega

Læs mere

Hotel

Læs mere

Fast ejendom

Læs mere
Skriv til os

Ring til os