Køb af restaurant

Kontakt os her

Overvejer du et køb af restaurant i København eller på resten af Sjælland?

Så står din erhvervsmægler hos Dansk Ejendoms-Center klar til at hjælpe dig. Hvis du overvejer et køb af restauration, har vi en lang række restaurationer til salg. Vi formidler køb og salg af restaurant, cafe, take-away, bodega, bar, natklub, catering og hoteller. Vi kan også hjælpe, hvis du derimod ønsker at sælge eller udleje lokaler til brug inden for restaurationsbranchen eller andet erhverv. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og vi kan hjælpe dig til et professionelt og godt køb af den restauration eller virksomhed du drømmer om.

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om dine ønsker og behov. Vi besvarer gerne dine spørgsmål eller fortæller mere uddybende om vores services.

Om Dansk Ejendoms-Center – Køb din restaurant i København, omegn og resten af Sjælland via os

Hos os kan du få hjælp ved leje eller udlejning, køb eller salg af lokaler i København, omegn og resten af Sjælland. Du kan også finde erhvervs lokaler til brug for opstart af din nye virksomhed. Vi kan hjælpe dig, hvis du søger en centerpub, en take away eller catering forretning, en cafe eller en restaurant, en klub eller et badehotel. Kort sagt, vi kan hjælpe med alle former for erhverv.

Rådgivning og vejledning til køb af restaurant i København

Vi ved, at det kan være udfordrende at finde det rette lokale på den rette beliggenhed, når man ønsker at foretage et køb af restauration eller finde et nyt lejemål. Udbuddet er ofte stort, hvilket yderligere kan bidrage til at komplicerer processen. Hos Dansk Ejendoms-Center vil vi meget gerne tilbyde dig rådgivning og vejledning i forbindelse med et køb eller leje af erhvervs lokaler eller restauration. Vi har mange års erfaring og kan på et indledende møde hjælpe med at afdække de behov og ønsker, du har til din nye lokation for din restauration.

Vi har hjulpet mange af vores kunder gennem årene med et passende køb af restauration, og vi hjælper også gerne dig med at finde rette erhverv og lokation, der imødekommer dine forventninger og ønsker.

Kontakt os

Dansk Ejendoms-Center er beliggende på Peter Bangs vej 121, 2000 Frederiksberg i København.

Du kan kontakte os ved eventuelle spørgsmål eller have en samtale om dine behov pr. telefon. Du kan også skrive til os ved at udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside. Så vender vi hurtigt tilbage til dig eller giver dig et uforpligtende opkald.

Andre arbejdsområder

Skriv til os

Ring til os