Køb af restaurant

Overvejer du et køb af restaurant i København?

Så står din restaurationsmægler hos Dansk Ejendoms-Center klar til at hjælpe dig. Hvis du overvejer et køb af restaurant, har vi en lang række af lokaler som for eksempel en restaurant, en cafe eller en bar til rådighed. Vi kan også hjælpe hvis du derimod ønsker at sælge eller udleje lokaler til brug inden for restaurationsbranchen. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og vi kan hjælpe dig til et hurtigt og godt køb af den restaurant, bodega eller cafe, du drømmer om.

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om dine ønsker og behov. Vi besvarer gerne dine spørgsmål eller fortæller mere uddybende om vores services.

Om Dansk Ejendoms-Center – Køb din restaurant i København via os!

Hos os kan du få hjælp ved leje eller udlejning, køb eller salg af lokaler i forskellige dele af København. Som for eksempel Frederiksberg eller Amager. Du kan også finde lokaler til brug inden for restaurationsbranchen på resten af Sjælland. Vi kan hjælpe dig, hvis du skal finde en center pub, en take away forretning, en cafe eller en restaurant..

Rådgivning og vejledning til køb af restaurant i København

Vi ved, at det kan være udfordrende at finde det rette lokale på den rette beliggenhed, når man ønsker at foretage et køb af restaurant eller finde et nyt lejemål. Udbuddet er ofte stort, hvilket yderligere kan bidrage til at komplicerer processen. Hos Dansk Ejendoms-Center vil vi meget gerne tilbyde dig rådgivning og vejledning i forbindelse med et køb eller leje af en restaurant. Vi har mange års erfaring og kan på et indledende møde hjælpe med at afdække de behov og ønsker, du har til din nye lokation for din restaurant.

Vi har hjulpet mange af vores kunder med et passende køb af restaurant, og vi hjælper også gerne dig med at finde et lokale, der imødekommer dine forventninger og ønsker.

Kontakt os

Dansk Ejendoms-Center er beliggende på Åboulevard 31, 1960 Frederiksberg C i København.

Du kan kontakte os for spørgsmål eller en snak om dine behov pr. telefon. Du kan også skrive til os ved at udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside. Så vender vi hurtigt tilbage til dig eller giver dig et uforpligtende opkald.

Andre arbejdsområder