Restaurant Brdr. Ox – Charmerende restaurant

Featured ImageFeatured ImageFeatured ImageFeatured Image
Bemærk venligst, at al henvendelse foregår via Dansk Ejendoms-Center. Kontakt derfor venligst ikke ejer, personale eller kunder. Bemærk også, at fremsendelse af materiale kan tage op til 48 timer.
  • PrisKr. 1.250.000
  • Areal295 m2
  • Huslejekr. mdr. 35.000
  • Depositum210.000 kr. svarende til 6 måneders husleje
  • By3520 Farum
  • Udbetaling250.000 kr.
  • LokationStorkøbenhavn
  • KategoriCafe/Restaurant
  • BevillingTil kl. 24.00
  • Sagsnummer4552

Beskrivelse

Denne charmerende, stråtækte restaurant, BRDR. OX, venter på, at tage imod ny ejer efter 40 år med samme ejer. Ejendommen er tilbagetrukket fra Farum Hovedgade og har masser af autentisk charme. Konceptet er god bøf og vin. Som de selv skriver på deres hjemmeside, kort og godt: “Summa summarum, sagen er bøf”.
Ejendommen er opført i 1800 og ombygget i 1978 og tager sig særdeles idyllisk ud med hvidpudsede facader og sort bindingsværk, hvidmalede sprossevinduer og pænt stråtag.
Indvendigt er den gamle charme ligeledes særdeles velbevaret. De synlige loftsbjælker, kobberrør, stengulv og åben pejs(m. ny udsugning), giver et gennemført udtryk og en hyggelig stemning. De 285 m2 fordeler sig på entré, restaurantens forstue/midtergang med åbent køkken, den store og hyggelige pejsestue med udgang til udestue, hvor der er mulighed for at åbne op, så man om sommeren kan sidde i forlængelse med pejsestuen. Fra restaurantens midtergang er der ligeledes adgang til “den lille sal”, et hyggeligt mindre lokale med åben vinkælder. Herfra er der adgang til herre- og dametoiletter, begge gennemført med mørketræpaneler, lys og masser af spejle.
Køkkenet er i åben forbindelse med midtergangen og opbygget med to buer og serveringsdisk. Det lange køkken er inddelt i 3 lokaler, hhv. opvaskerrum, koldt køkken rum med bl.a. espressomaskine og til sidst det varme køkken med “Bakers Pride” grill, til tilberedning af restaurantens udsøgte bøffer på ovnfastefade. Der er kraftig udsugning samt fedtudskiller, så restaurantens gæster ikke bliver generet. Mellem køkken og pejsestue er der personaletoilet.
1. salen af ejendommen har været lejlighed i sin tid, og indeholder trappeopgang, tekøkken, toilet, 2 store opbevaringsrum samt større mødelokale. Der er nedgang til både restauranten samt udendørs ved baggården.
Restauranten har plads til  ca. 70 siddende gæster, dog ca. 90 til selskaber. Nyere elinstallationer, en del nye ruder, nyere stråtag på 2 af tagsiderne, hvor de resterende sider er fra 1990, dog sidenhen repareret. Hele stråtaget fremstår i velholdt og særdeles flot stand. Ejendommen er opvarmet med naturgas. Udvendigt er der stor terrasse mod vejen med plads til ca. 50 gæster. Herudover er der udhuse som består af kølerum samt særskilt rum med 3 skabsfrysere, lager, fyrrerum, grøntsags/opbevaringsrum samt ekstra opbevaringsrum. Ydermere er der rygeskur, redskabsrum og en container. Containeren er isoleret og har elforsyning.

Åbningstider:
Mandag – lørdag:            17:30 – 22:00
Søndag og helligdage:    Lukket
Bevilling:                           24.00
Se mere om restauranten på www.brdr-ox.dk

Beliggenhed

Kontakt mig ang. denne ejendom