LISELEJES BEDST BELIGGENDE EJENDOM VED TORVET PÅ STRANDSIDEN SÆLGES

PrisKr. 7.995.000,-
ArealGrundareal: 1.265 m2. Bebygget areal: 419 m2. Erhvervsareal: 312 m2. Boligareal: 215 m2. Etageareal i alt: 527 m2. Sekundære arealer: 50 m2
By3360 Liseleje
UdbetalingKr. 7.995.000,- kontant
Bevilling05
Sagsnummer4318

Beskrivelse

Le Papillon
Liseleje Badebys mest markante og velkendte ejendom sælges.
Le Papillon er en unik oase hvor hvert rum fortæller en historie med plads til både afslapning og hygge.

Træd ind i fransk charme og sommerstemning i Le Papillons unikke oase, hvor hvert rum fortæller en mangeårig hi-storie. Her er plads til afslapning og hygge med mulighed for både madservering, pubhygge, eksklusiv cocktailbar samt bolig-, ferie- og/eller erhvervsudlejning.

Le papillon er, med sin fantastiske udsigt og beliggenhed på strandsiden med direkte udsigt til torvet og Kattegat, det perfekte sted for lokale beboer og det hav af turister som besøger badebyen. Her er én af Danmarks bedste strande ved Kattegat, den smukkeste natur, marker, skove, Asserbo plantage og meget meget mere. Den betagende pavillion er med sin fantastiske udsigt det perfekte sted for lange sommeraftener.

Liseleje er en af Nordsjællands mest populære badebyer. Med sin hyggelige handelsgade fuld af butikker og restaura-tioner ved stranden og havet er den et yndet feriemål for mange trofaste feriegæster.

Her er pt. restaurant, pub og skybar, kæmpe udeservering samt værelsesudlejning. Ejendommen rummer en dejlig rødstensvilla, som kan frigøres til køber. Ligeså er der på ejendommen et anneks, som ligeså kan anvendes til hel-årsbolig.

Le papillon er en stor og velbeliggende ejendom med et utal af muligheder og en perfekt investering for rette køber.

Restauranten indeholder følgende:
– Sky Bar: 50 siddepladser
– Udestilling: 120 siddepladser
– Pub: 50 siddepladser
– Restaurant: 50 siddepladser

Åbningstider:

Mandag – søndag: 12:00 – 00:00

Bevilling til kl.: 05:00

Beliggenhed