Ny sag

Hundested Kro & Hotel

Featured ImageFeatured ImageFeatured ImageFeatured ImageFeatured ImageFeatured ImageFeatured ImageFeatured Image
Bemærk venligst, at al henvendelse foregår via Dansk Ejendoms-Center. Kontakt derfor venligst ikke ejer, personale eller kunder. Bemærk også, at fremsendelse af materiale kan tage op til 48 timer.
  • Priskr. 13.500.000
  • Areal5.214 m2
  • ByHundested
  • LokationNordsjælland
  • KategoriHotel
  • Sagsnummer4434

Beskrivelse

Hundested Kro & Hotel blev etableret i 1879, og er siden blevet udvidet og moderniseret. Hovedbygningen består af 34 unikke værelser, heraf 2 suiter med panorama udsigt over havnen. 8 værelser med altan, flere med udsigt.
I tilbygningen er der hotelværelserne velegnede til kursus ophold samt stort fællesareal og gårdhave. Alle værelser har eget bad og toilet, radio og TV, samt gratis trådløst internet.
Ydermere 20 hotelværelser ved havnen.
Alt i alt 54 hotelværelser.

Hundested Kro og Hotel er et traditionsrigt etablissement med en fantastisk beliggenhed og en smuk udsigt over Hundested havn, og kun 100 meters afstand til en af Nordsjællands bedste og skønneste badestrande med et friskt pust fra Kattegats bølger.
Centralt ved lystbådehavnen finder du hyggelige restauranter, gallerier, arbejdende værksteder, fiskebutikker og et lokalt bryghus. Hotellet ligger kun få minutters gang fra Hundested station, der har togforbindelse til København via Hillerød.

Transport:

Bus: 326

Tog: Ca. 290 m til Hundested station.

Parkeringsmuligheder: Stor parkeringsplads ved siden af hotellet.

Beliggenhed

Kontakt mig ang. denne ejendom