City Wok i hjertet af Christianshavn – En fantastisk mulighed!

PrisKr. 575.000,-
Areal62 kvm
HuslejeKr. 20.150,-
DepositumSvarende til 6 måneders leje
ByKøbenhavn K
UdbetalingKontant.
Sagsnummer4874

Beskrivelse

City Wok i hjertet af Christianshavn – En fantastisk mulighed!

Drømmer du om at eje en succesfuld forretning i én af Københavns mest charmerende og livlige bydele? Så har du nu chancen for at overtage City Wok, et populært spisested beliggende lige ved gågaden og kanalerne i smukke Christi-anshavn.

Forretningen har den ideelle synlige placering ved det travle Christianshavns torv og lige ved de idylliske kanaler, som tiltrækker mange besøgende året rundt. Christianshavn er især kendt for sit pulserende lokalliv, hvilket skaber en konstant strøm af kunder til forretningen. Flere af Københavns turistattraktioner ligger tæt på forretningen, hvilket sikrer store mængder af forbipasserende.

Køkkenet er flot og fuldt udstyret med kraftig udsugning.

City Wok er kendt for sin autentiske of velsmagende asiatiske mad, som både tiltrækker lokale beboer samt store strømninger af turister. Indretningen er stilfuld med et moderne asiatisk twist, hvilket skaber en indbydende og be-hagelig atmosfære.

Dette er en sjælden mulighed for at eje en forretningen i én af Københavns mest eftertragtede bydele og kun fantasierne sætter grænser for hvilket koncept der er muligt her.

Åbningstider:

Mandag – Lørdag: 13:00 – 21:00
Søndag: 16:00 – 21:00

Beliggenhed